Kennisgeving wijzigingsplan Hakewekken 1 te Ellemeet

Logo Schouwen-Duiveland

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Hakewekken 1 te Ellemeet’ van 9 maart 2020 tot en met 20 april 2020 raadpleegbaar is op www.schouwen-duiveland.nl.

Het plan heeft betrekking op het uitbreiden van een minicamping van 15 niet permanente eenheden naar 25 niet permanente eenheden op het adres Hakewekken 1 te Ellemeet, kadastraal bekend als gemeente Middenschouwen, sectie F, nummer 296.

Tegen deze wijziging kan vanaf 10 maart 2020 gedurende zes weken beroep ingesteld worden bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is mogelijk voor belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht over het ontwerpbesluit. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist. Voor het in behandeling nemen van een beroep is griffierecht verschuldigd.

 

Zierikzee, 6 maart 2020

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven