Omgevingsvergunning voor het bouwen van 20 woningen “Het Orkest” op het adres Het Viool 63 t/m 71 en Vleugel 60 t/m 82 Poortwijk III in Oud-Beijerland 

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard hebben op 28 februari 2020 vergunning verleend voor de bouw van 20 woningen op het adres Het Viool 63 t/m 71 en Vleugel 60 t/m 82 in Oud-Beijerland. Deze vergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Inhoud en doel van de vergunning

Met de vergunning wordt het bouwen van 20 woningen mogelijk gemaakt. Het ontwerp van de vergunning heeft van 21 december 2020 tot en met 31 januari 2020 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode konden zienswijzen worden ingediend. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Het college heeft daarom besloten de omgevingsvergunning te verlenen.

Ter inzage

De omgevingsvergunning met alle bijlagen kunt u met ingang van 29 februari 2020 tot 10 april 2020 bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.PBPoortwijk3Orkest-VG01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien adviseren wij u vooraf een afspraak te maken met team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186.

Beroep indienen tegen de omgevingsvergunning

Tegen het besluit van het college om de omgevingsvergunning vast te stellen kan beroep worden ingediend. Een beroepschrift kan met ingang van 14 december 2019 tot 25 januari 2020 worden ingediend door een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbesluit in te dienen.

In het beroepschrift moeten in ieder geval de volgende gegevens vermeld worden:

Het beroepschrift kan worden gestuurd aan:

Raad van State

Afdeling Bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Mogelijkheid tot uitstellen van het in werking treden van de omgevingsvergunning via een voorlopige voorziening

De omgevingsvergunning treedt in werking een dag nadat de beroepstermijn is verstreken. Om te voorkomen dat de omgevingsvergunning in werking treedt, kan een belanghebbende een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank.

Wanneer een belanghebbende gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indient, wordt de werking van de omgevingsvergunning opgeschort totdat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Vragen?

Voor vragen over deze omgevingsvergunning kunt u terecht bij Sabine Voskamp via telefoonnummer 14 0186 of via e-mail sabine.voskamp @gemeentehw.nl.

 

Naar boven