Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het realiseren van een agrarisch dienstverlenend bedrijf (legalisatie) op het perceel Witveensterweg 14, 9258 CR te Eastermar (Olonr. 4762999).

Logo Tytsjerksteradiel

Ontwerp omgevingsvergunning (OLO: 4762999)

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een agrarisch dienstverlenend bedrijf op het perceel Witveensterweg 14, 9258 CR te Eastermar. De aanvraag is betreffende een legalisatie.

De vergunning bestaat uit het bouwen van een bouwwerk als bedoeld in artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo en het gebruiken van gronden en bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wabo in samenhang met artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3o.

Ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Op 27 februari 2020 heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het realiseren van een agrarisch dienstverlenend bedrijf op het perceel Witveensterweg 14, 9258 CR te Eastermar.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 5 maart 2020 tot en met donderdag 16 april 2020 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de balie bouwen en wonen op het gemeentehuis in Burgum, Raadhuisweg 7, 9251 GH te Burgum.

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en/of ontwerpverklaring van geen bedenkingen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 7, 9251 GH Burgum. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via gemeente@t-diel.nl, aan de balie bouwen en wonen of telefonisch via 14 0511. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerpverklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven