Ontwerpbestemmingsplan Daalseweg 3-5 Oud Zuilen, Stichtse Vecht

Logo Stichtse Vecht

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Daalseweg 3-5 Oud Zuilen” met ingang van vrijdag 28 februari tot en met donderdag 9 april 2020 ter inzage ligt.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de locatie aan de Daalseweg 3-5 te Oud Zuilen naar woningbouw. In het kader van deze herontwikkeling wordt de verouderde bedrijfsbebouwing gesloopt. In de toekomstige situatie worden vier grondgebonden woningen gerealiseerd. Een deel van de planlocatie wordt betrokken bij de tuinen van de reeds bestaande woningen aan de Daalseweg.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPdaalseweg3en5OZ-OW01) met ingang van vrijdag 28 februari 2020 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast is het ontwerp-bestemmingsplan zonder afspraak in te zien in het gemeentekantoor, Endelhovenlaan1 Maarssen. Het gemeentekantoor is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00 uur en op woensdagavond tot 20:00 uur.

Zienswijzen

Vanaf vrijdag 28 februari tot en met donderdag 9 april 2020 kunt u schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen. Voor het indienen van uw zienswijze(n) kunt u ook gebruik maken van een digitaal formulier. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken aan de heer T.H. Sengers (14 0346).

Informatieavond

Op woensdag 11 maart 2020 is een inloopbijeenkomst in Bistro Belle, Dorpsstraat 12 te Oud Zuilen. De inloopbijeenkomst is van 19.00 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt bij verschillende tafels informatie gegeven over het bestemmingsplan en het bouwplan.

Anterieure overeenkomst

Ingevolge artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders tevens bekend dat zij voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplannen, overeenkomstig artikel 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening een “anterieure overeenkomst - fase I en II” is gesloten tussen de gemeente Stichtse Vecht en betrokken partijen. Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt voor eenieder ter inzage bij de afdeling ruimtelijke ontwikkeling.

Naar boven