Gemeente Nijkerk - Ontwerp omgevingsvergunning Smitspol 16 a t/m e

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw met bijbehorende stukken ter inzage komt te liggen.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van donderdag 27 februari 2020 zes weken ter inzage.

De ontwerp omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing zijn digitaal te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.OV0147-0001 en via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen.

De ontwerp omgevingsvergunning en alle bijbehorende stukken zijn in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033.

Zienswijzen

Vanaf donderdag (datum) kan een ieder over dit plan naar keuze online (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een online formulier onder de bekendmaking van de ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondeling zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met het team Planvorming via telefoonnummer 14 033.

 

Nijkerk, 26 februari 2020

Naar boven