Ontwerp bestemmingsplan Tiel West – Nieuwe Tielseweg 112a

Logo Tiel

[Er is een ontwerp bestemmingsplan ‘Tiel West – Nieuwe Tielseweg 112a opgesteld. De locatie aan de Nieuwe Tielseweg, waar het oude kantoorgebouw van de NUON staat, wordt begrensd door de Tinnegieter, de Heiligestraat (het RSG Lingecollege) en de parkeerplaats aan de Brugstraat.

Het is de bedoeling dat er 105 woningen worden gerealiseerd in de vorm van twee bouwblokken en een inpandige parkeervoorziening, De woningen passen binnen het woonbeleid van de gemeente Tiel. De beoogde ontwikkeling past echter niet binnen de kaders van het huidige bestemmingsplan. Om de ontwikkeling mogelijk te kunnen maken is het bestemmingsplan Tiel West – Nieuwe Tielseweg 112a opgesteld.

 

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van 27 februari 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket (0344) 637167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.BP00046-on01 en de gemeentelijke website www.tiel.nl

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de raad van de gemeente Tiel, p/a Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

- schriftelijk: stuur uw zienswijze (per brief) naar de raad van de gemeente Tiel, Postbus 6325, 4000 HH Tiel, onder vermelding van 'zienswijze ontwerp bestemmingsplan Tiel West – Nieuwe Tielseweg 112a'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

- mondeling: neem contact op met de gemeente Tiel, mevrouw I. Kleijngeld, tel. (0344) 637 323.

Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

 

Tiel, 26 februari 2020

 

 

Naar boven