ONTWERPBESLUIT VASTSTELLING VAN HOGERE GRENSWAARDEN MAANWIJK LEUSDEN

Logo Leusden

 

Het college van burgermeester en wethouders van gemeente Leusden heeft op 4 februari 2020 hogere grenswaarden vastgesteld voor het project Maanwijk te Leusden.

 

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 25 februari 2020 tot en met 6 april 2020 bij de receptie in het Huis van Leusden aan ’t Erf 1 te Leusden.

 

U kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Leusden. 't Erf 1, 3831 NA Leusden

 

In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt, de reden waarom u bezwaar maakt en uw handtekening. Een belanghebbende die redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen bezwaar heeft gemaakt, kan geen beroep instellen (artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht). Het bezwaar schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht (artikel 6:16 van de Algemene wet bestuursrecht).

 

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening besluit hogere grenswaarde

Het besluit hogere grenswaarde treedt direct in werking na bekendmaking. Wilt u dat het gemeentelijke besluit betreffende de vaststelling van de hogere grenswaarde tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Raad van State.

 

Naar boven