Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure Borculoseweg 62 in Eibergen

Logo Berkelland

Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben voor het volgende project vergunning verleend:

Eibergen, Borculoseweg 62, bouw van een woning ter vervanging van een bestaande woning, ID-code: NL.IMRO.1859.OVBGB20190006-0100.

Inzage

Deze vergunning ligt ter inzage van 27 februari tot en met 9 april 2019 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

U kunt de vergunning ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.gemeenteberkelland.nl onder ‘bestemmingsplannen’.

Beroep

Het instellen van beroep is mogelijk van 28 februari tot en met 9 april 2019 door belanghebbenden die tijdig zienswijzen indienden tegen de ontwerpvergunning en door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. U kunt uw beroepschrift sturen naar de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem.

Voorlopige voorziening

Als u in beroep gaat blijft het besluit geldig totdat de rechter over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt u de beslissing in beroep niet afwachten. U kunt dan bij de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening. Dit kan alleen als u al in beroep bent gegaan. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Let er op dat u een kopie van het beroepschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de rechtbank.

Naar boven