Veldmate 19B Dinxperlo

Logo Aalten

Er is een omgevingsvergunning verleend voor de het bouwen van een vrijstaande woning op de locatie Veldmate 19B in Dinxperlo.

Inzien

Met ingang van woensdag 26 februari 2020 ligt het besluit met bijlagen gedurende zes weken ter inzage. De vergunning is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.OV00023-VG01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Wonen en bouwen/Ruimtelijke plannen. U kunt de vergunning ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten.

Beroep

De mogelijkheid bestaat om beroep in te stellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hieraan zijn kosten verbonden.

De beroepstermijn is van 27 februari 2020 tot en met 8 april 2020. De mogelijkheid tot het instellen van beroep staat open voor belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste:

- de naam en het adres van de indiener;

- de dagtekening (datum);

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

- de gronden van het beroep (motivering).

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland.

Inwerkingtreding

Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Wilt u ondersteuning bij het inzien van de omgevingsvergunning op www.ruimtelijkeplannen.nl of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

 

Naar boven