Besluit van de Minister voor Medische Zorg en het College van gedeputeerde staten van de Provincie Noord-Holland van 20 januari 2020, kenmerk 1637443-200802-GMT, houdende benoeming van leden van de raad van toezicht van de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor

De Minister voor Medische Zorg en het College van gedeputeerde staten van de Provincie Noord-Holland,

Gelet op artikelen 16.2 en 16.9 van de statuten van de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 augustus 2019 wordt voor een periode van vier jaar tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor benoemd: de heer ir. P.E.M. Buck, te Leersum.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 1 mei 2019 wordt voor een periode van vier jaar tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor benoemd: de heer J.H. Egberts, M.D., te Wassenaar.

Artikel 3

Te rekenen vanaf 16 december 2018 wordt voor een periode van vier jaar tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor herbenoemd: de heer prof. dr. W.C. Turkenburg, te Amsterdam.

Artikel 4

Te rekenen vanaf 1 januari 2020 wordt voor een periode van vier jaar tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor herbenoemd: de heer drs. J.W.R. van Lunteren, te Amersfoort, tevens voorzitter.

Artikel 5

Te rekenen vanaf 1 mei 2019 wordt eervol ontslagen als lid, de heer drs. M.C. van der Harst, te Leiderdorp.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkene(n) en aan de Stichting Voorbereiding Pallas-reactor.

De Minister voor Medische Zorg, namens deze, de directeur-generaal Curatieve Zorg, B.E. van den Dungen

Provincie Noord-Holland, commissaris van de Koning, A.Th.H van Dijk

Naar boven