Gemeente Rozendaal - vormvrije m.e.r.-beoordeling - realiseren van acht grondgebonden levensloopbestendige woningen - Steenhoek 1, Rozendaal

Logo Rozendaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rozendaal maken bekend dat zij een beslissing hebben genomen ten aanzien van de vormvrije m.e.r.-beoordeling voor de herontwikkeling van het perceel de Steenhoek 1 te Rozendaal, waar in het verleden een basisschool was gevestigd.

 

De beoogde activiteit, het realiseren van acht grondgebonden levensloopbestendige woningen, staat vermeld in bijlage D, categorie 11.2 in de bijlage van het Besluit milieueffectrapportage 1994 (Besluit m.e.r.). Omdat de drempelwaarde van bijlage D, categorie 11.2 niet wordt overschreden, geldt de vormvrije m.e.r.- beoordelingsplicht.

 

Uit de vormvrije m.e.r.- beoordeling die ten behoeve van de herontwikkeling is uitgevoerd, blijkt dat er geen significante nadelige gevolgen voor het milieu zijn die het maken van een milieueffectbeoordelingsrapport dan wel milieueffectrapport rechtvaardigen. Er kan worden volstaan met de opgestelde vormvrije m.e.r.- beoordeling.

 

Locatie

Steenhoek 1 te Rozendaal

 

Terinzagelegging

De betreffende stukken liggen vanaf 24 februari 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kerklaan 1 in Rozendaal, gedurende de openingstijden op werkdagen van 8:30 uur tot 12:30 uur. De betreffende stukken kunnen tevens worden geraadpleegd op de gemeentelijke website.

 

Vervolgprocedure

Een vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht. Zo’n besluit is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende , los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen het besluit kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen, in dit geval de procedure voor de herziening van het bestemmingsplan voor dit perceel dat in voorbereiding is.

 

Rozendaal

Burgemeester en wethouders Rozendaal

Naar boven