Voorbereidingsbesluit Havengebied te Broek op Langedijk

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 10 december 2019 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor het plan Havengebied te Broek op Langedijk en te verklaren dat voor dit gebied een partiële herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste (bouw) ontwikkelingen ter plaatse en bevat tevens een verbod om het feitelijk gebruik van gronden of bouwwerken in het gebied te wijzigen. Voor dit verbod kan het bevoegd gezag afwijken via een omgevingsvergunning voor zover het afwijkend gebruik niet strijdig is met in voorbereiding zijnde partiële herziening van het bestemmingsplan Broek op Langedijk of anderszins met een goede ruimtelijke ordening.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 3 januari 2020 en geldt voor de duur van één jaar. Het besluit ligt vanaf deze datum in papieren vorm ter inzage in het gemeentehuis te Zuid-Scharwoude en is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. (planidentificatienummer NL.IMRO.0416.BPBOL2012vb002-va01)

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven