Gemeente Leiden - Ontwerp omgevingsvergunning Hoflaan-Weidehof

Logo Leiden

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maakt bekend dat met ingang van vrijdag 31 januari 2020 de ontwerp omgevingsvergunning ‘Hoflaan-Weidehof’, NL.IMRO.0546.OV00124-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing voor een periode van zes weken ter inzage ligt. De ontwerp omgevingsvergunning betreft het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van de sloop en nieuwbouw van drie portiekflats aan de Hoflaan en Weidehof. De drie nieuwe portiekflats bieden uiteindelijk plaats aan 74 (nieuwe) sociale huurwoningen van woningcorporatie Portaal in Leiden.

Inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 31 januari 2020 tot en met donderdag 12 maart 2020 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken digitaal in te zien op het Stadskantoor (Bargelaan 190), maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Zienswijzeprocedure

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van het Cluster Stedelijke Ontwikkeling, Team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 9100, 2300 PC Leiden o.v.v. ‘zienswijze omgevingsvergunning Hoflaan-Weidehof’. Digitaal indienen is mogelijk via: www.leiden.nl/zienswijzeomgevingsvergunning. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 071. Ingediende zienswijzen worden betrokken bij de definitieve besluitvorming van de omgevingsvergunning.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met het Frontoffice Team Omgevingsvergunningen, Bargelaan 190, Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.gemeente.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 14 071.

 

Naar boven