Verleende omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, onderdeel Brandveilig gebruik, Cotoneasterstraat 19 in Wezep

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij, op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning is verleend voor het onderdeel brandveilig gebruik (artikel 2.1, lid 1, sub d van de Wabo) van een kindcentrum op het adres Cotoneasterstraat 19 in Wezep (zaaknummers: 0269201900589/ OLO 4677455).

Ontwerpbeschikking

De ontwerpbeschikking heeft van 18 december 2019 tot en met 28 januari 2020 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen tijdens de inzagetermijn.

Definitief besluit omgevingsvergunning

De verleende omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 26 februari 2020 tot en met woensdag 8 april 2019 ter inzage in het gemeentehuis in Oldebroek.

Beroep omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na de dag van de terinzagelegging van het besluit (tot en met woensdag 8 april) hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

  • 1.

    u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

  • 2.

    u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 25 februari 2020

Naar boven