Rectificatie Vaststelling bestemmingsplan Kindcentrum (KC) Woldwijck 2

Logo Midden-Groningen

 

Op 12 februari 2020 hebben wij de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Kindcentrum (KC) Woldwijck 2 gepubliceerd.

Hierin is helaas een zinsnede vergeten.

 

De juiste tekst die onder het kopje “Reageren op het plan (instellen beroep)” moet staan is:

Van 13 februari 2020 tot en met 26 maart 2020 kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden:

- die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

- aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend.

- die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die in het vastgestelde bestemmingsplan zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u sturen aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het plan inzien

Als gevolg van deze rectificatie kunt u het bestemmingsplan Kindcentrum Woldwijck 2 met bijbehorende stukken en het raadsbesluit nu inzien en reageren tot en met donderdag 2 april 2020.Inzien kan op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.1952.bphgzkcwoldwijck2-va01, en op www.midden-groningen.nl, onder het kopje Thema’s > Plannen en projecten > Bestemmingsplannen > Hoogezand. Ook kunt u een papieren versie inzien bij het Contactplein, locatie Hooge Meeren (Gorecht-Oost 166 te Hoogezand). Dit kan tijdens de openingstijden.

Naar boven