Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure woning Jan Jacobsweg Hollum

Logo Ameland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project:

- Bouw van een woning aan de Jan-Jacobsweg te Hollum. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 18 mei 2018 en betreft de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Indienen zienswijze

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning, bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage van donderdag 21 februari tot en met woensdag 3 april 2019. In die periode kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft? U kunt de stukken inzien op www.ameland.nl of tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Ballum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Vergunningen via telefoonnummer (0519) 555

Ballum, 20 februari 2019

College van burgemeester en wethouders van Ameland,

Namens deze:

G. van Klaveren, burgemeester

Naar boven