Vooraankondiging bestemmingsplan

Logo Lisse

Wij bereiden een partiële herziening voor van het bestemmingsplan “Nieuw Meerzicht”, fase 1.

Het plangebied is gelegen in het vigerend bestemmingsplan “Meerzicht”  en kent de bestemming ‘Bedrijf’. Na wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’ is het mogelijk de locatie als ‘Wonen’ in gebruik te nemen. De voormalige bedrijven zijn verhuisd naar elders. De locatie “Nieuw Meerzicht” betreft een ingeklemde locatie. In de directe omgeving zijn woningen en bedrijven aanwezig, waardoor er beperkingen zijn ten aanzien van geluid en geuroverlast die geproduceerd mogen worden. De functie ‘Wonen’  leent zich goed in het functionele beeld aan de Kanaalstraat en Gasstraat.

Wij zijn voornemens aan deze procedure voor bestemmingsplanwijziging onze medewerking te verlenen.

Procedure

Op dit moment in de procedure is er nog geen gelegenheid om zienswijzen in te dienen en onafhankelijke instanties kunnen nog geen advies uitbrengen over dit voornemen (artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening).

 

Als het ontwerpbestemmingsplan klaar is, leggen wij dat ter inzage. De kennisgeving hiervan publiceren wij in het nieuwsblad, de Staatscourant en op www.lisse.nl. Dan bestaat ook de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen, zoals bedoeld in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht.

 

Naar boven