Ontwerpbesluit Visschersdijk 10 in Markelo

Logo Hof van Twente

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente heeft het ontwerp van de omgevingsvergunning in procedure gebracht. De aanvraag om vergunning heeft betrekking op het bouwen van een stal en het veranderen van de inrichting.

De vergunning maakt het planologisch mogelijk de oppervlakte van gebouwen voor het houden van landbouwhuisdieren te vergroten, nu met de toename van de ammoniakemissie geen negatieve depositie effecten zullen optreden op de Natura 2000-gebieden.

 

Meer informatie

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken zijn tot 20 maart 2019 op afspraak inzien in het gemeentehuis, de Höfte 7, in Goor. Tijdens genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze inbrengen over het ontwerpprojectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 54, 7470 AB in Goor. Ook voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt (0547) 85 85 85. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit de zienswijze betrekking heeft. De plankaart is in te zien via de link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1735.omgxvissch10-OP10

Naar boven