Ontwerp omgevingsvergunning met ontwerp ruimtelijke onderbouwing voor het bouwen van een loods voor de opslag van tuinbouwmaterialen aan de Tuinweg, tegenover nummer 2a, in Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods voor de opslag van tuinbouwmaterialen aan de Tuinweg, tegenover nummer 2a (dossiernummer 25231) met de daarbij behorende (ontwerp) ruimtelijke onderbouwing (met bijbehorende stukken) ter inzage wordt gelegd.

Beschrijving plan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft de bouw van een loods voor de opslag van tuinbouwmaterialen tegenover Tuinweg 2a in Bergschenhoek. Deze functie past niet binnen de bestemming “Agrarisch-Glastuinbouw” zoals opgenomen in het geldende bestemmingsplan “Oosteindsepolder en Warmoeziersweg”. Door een uitgebreide Wabo procedure te doorlopen kan de functiewijziging met bouwmogelijkheid gerealiseerd worden.

Zienswijzen 

De stukken liggen van donderdag 21 februari 2019 tot en met woensdag 3 april 2019 ter inzage:

 

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0134P01. Voor het indienen van een mondeling zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

Naar boven