Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Beukenlaan 1, Dalmsholte’

Logo Ommen

Vanaf donderdag 21 februari 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Beukenlaan 1, Dalmsholte’ gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 3 april 2019. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Beukenlaan 1 in Dalmsholte. Hier was voorheen een agrarisch bedrijf gevestigd. Het doel is om de voormalige woonboerderij met bijbehorende schuren te slopen, de omliggende agrarische gronden om te vormen tot natuur en een nieuw erf te realiseren met een landgoedwoning en een bijgebouw.

Waar ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 21 februari 2019 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

- via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

- schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Buitengebied, herziening Beukenlaan 1, Dalmsholte”.

- mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

 

Ommen, 20 februari 2019

Naar boven