Omgevingsvergunning ‘Broekboomstraat 44-50, Lichtenvoorde’ en beschrijving van de bijbehorende anterieure overeenkomst

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de omgevingsvergunning voor Broekboomstraat 44-50 (even nummers) in Lichtenvoorde is verleend. Het besluit ligt met de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken met ingang van 18 februari 2019 voor iedereen ter inzage (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en bouwen en voorziet in de bouw van 4 aaneengeschakelde gezinswoningen op genoemd adres.

Met de initiatiefnemer is een anterieure overeenkomst gesloten waarin afspraken zijn gemaakt over kostenverhaal. Een zakelijke beschrijving van de bijbehorende anterieure overeenkomst ligt eveneens ter inzage.

Inzage

De stukken kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldsweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oostgelre.nl of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het planidentificatienummer is  NL.IMRO.1586. PBLIC105-VG01.

Beroep

Bent u belanghebbende, heeft u tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar gemaakt of kunt u aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest en bent het niet eens met het besluit ? Dan kunt u hiertegen in beroep gaan. U heeft hiervoor zes weken de tijd. Deze zes weken gaan in, één dag na de terinzagelegging van dit besluit. De beroepstermijn loopt dus van 19 februari tot en met 25 maart 2019. Uw beroepschrift stuurt u naar de rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem.

 

Naar boven