Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Hillegommerdijk 198 t/m 206, 208 en 209 te Lisserbroek, Horsman & Co. Vastgoed B.V., nieuwbouw 11 woningen te Lisserbroek(aspect bouw), zaak 5961783.

Logo Haarlemmermeer

­

 

Het betreft een vergunning voor het bouwen van 11 woningen voor nieuwbouwproject Quirinahoeve. De procedure is een gecoördineerde procedure als bedoeld in paragraaf 3.6.1 Wro.

 

­

Er zijn geen zienswijzen ingediend tegen de ontwerpbeschikking en het ontwerpbestemmingsplan. De beschikking en het bestemmingsplan zijn niet gewijzigd ten opzichte van het eerder gepubliceerde ontwerp.

 

­

Inzage De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken (digitaal) ter inzage bij gemeente Haarlemmermeer (op afspraak via 0900-1852), Raadhuisplein 1 te Hoofddorp.

 

Beroep

De beschikking en de bijbehorende stukken en het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Haarlemmermeer,Raadhuisplein 1 te Hoofddorp (op afspraak via 0900-1852). Als u belanghebbende bent bij het besluit,kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienenbij Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerkvan dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u beroep instelt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank. U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemderechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van een verzoek worden griffiekosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ downloaden van de website www.rijksoverheid.nl. Voor algemene informatie over procedures kunt u ook bellen met de rijksoverheid op telefoonnummer 1400 (lokaal tarief).

 

Samenhang, in verband met toepassing coördinatieregeling Voor deze zaak wordt de coördinatieregeling, bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening toegepast. Daarin zijn het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de vastgestelde hogere waarden betrokken. Het betekent dat de genoemde besluiten tegelijk in ontwerp ter visie hebben gelegen. Het betekent ook dat het vastgestelde bestemmingsplan nu tegelijk ter visie ligt met de verleende omgevingsvergunning en het besluit tot vaststelling van hogere waarden. Aan de verleende omgevingsvergunning en aan de hogere waarden worden afzonderlijke bekendmakingen gewijd. Ten aanzien van alle drie besluiten geldt dezelfde beroepsmogelijkheid, met dezelfde ingangsdatum, voor dezelfde categorie mensen.

 

Naar boven