2019-02-11 Mytylweg, Oost, Betreft, Onttrekking aan Openbaarheid Gemeente Utrecht

Logo Utrecht

Kenmerk: 5980182

 

Betreft: het onttrekken van openbare parkeerplaatsen aan de openbaarheid

 

Burgemeester en wethouders delen mee dat zij het voornemen hebben om een deel van het openbare parkeerterrein, gelegen naast het perceel Mytylweg 49, ingevolge artikel 9 van de Wegenwet per 15 april 2019 aan de openbaarheid te onttrekken.

De onttrekking van deze parkeerplaatsen is noodzakelijk om de uitbreiding van het tennispark aan de Mytylweg mogelijk te maken. Uit parkeerdrukmetingen blijkt dat het verlies van parkeerplaatsen kan worden opgevangen in de directe omgeving.

Door de aanleg verdwijnen 47 openbare parkeerplaatsen. Het bedoelde te vervallen wegdeel is rood gearceerd aangegeven op de kaart die bij dit bericht hoort.

Op grond van de Wegenwet moet voor onttrekking van het genoemde wegdeel een procedure worden doorlopen.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tot en met 27 maart 2019 hun zienswijze schriftelijk naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen voor genoemde datum te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Utrecht, Postbus 16200, 3500 CE Utrecht onder vermelding van Mytylweg concept onttrekkingsbesluit, kenmerk 5980182, ter attentie van mw T. Seton.

 

Utrecht, 11 februari 2019

Gepubliceerd op 13 februari2019in de Staatscourant.

 

Let op: u moet een zienswijze binnen zes weken na de publicatie in de Staatscourant indienen.

Naar boven