Ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de bouw van 17 recreatiewoningen op recreatiepark Zwartkruis (olonr. 931257)

Logo Tytsjerksteradiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat hij van plan is om op grond van artikel 2.33 lid 2 onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning voor het realiseren van 17 recreatiewoningen op het recreatiepark Zwartkruis in te trekken het betreft een vergunning voor de bouw van 10 recreatiewoningen, 5 chalets en 2 recreatieve woonarken op het recreatiepark Zwartkruis, door ons afgegeven op 12 januari 2015 en met Olonr.: 931257.Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 6 februari 2019 gedurende zes weken ter inzagebij de balie Bouwen en Wenjen in het gemeentehuis van Tytsjerksteradiel, Raadhuisweg 7 te Burgum. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen met betrekking tot dit ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel. 

Als u mondeling uw zienswijze wilt geven, dan kunt u een afspraak maken met de balie Bouwen en Wenjen van de gemeente (tel. 14 0511). Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Postbus 3, 9250 AA te BURGUM

 

Naar boven