Ontwerp bestemmingsplan ‘Patrimoniumwei 10-12 Broeksterwâld’

Logo Dantumadiel

Met ingang van 14 februari 2019 ligt het bovengenoemde ontwerp-bestemmingsplan zes weken ter inzage. Iedereen kan in die periode het ontwerpbestemmingsplan inzien in de gemeentehuizen te Damwâld en Dokkum. Het ontwerpplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.dantumadiel.frl of via www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-code NL.IMRO.1891.bpBWtheatertuin-0301.

Iedereen kan bij de gemeenteraad zijn/haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan indienen. Dat kan zowel schriftelijk als mondeling, binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken. Uw schriftelijke zienswijze moet u richten aan de gemeenteraad van Dantumadiel, adres: Postbus 13, 9290 AA Kollum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via het telefoonnummer 0519-298888 waarbij u vraagt naar de behandeld ambtenaar.

Het plan is al eerder in deze rubriek gepubliceerd op 6 februari, maar bleek toen echter niet digitaal raadpleegbaar. Dit is de reden dat het plan nu opnieuw ter inzage wordt gelegd.

 

Damwâld, 13 februari 2019

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

N.L. Agricola, burgemeester

R. Dijksterhuis, secretaris

Naar boven