Wijzigingsplan ‘Beeklaan Hillegom’ ter inzage

Logo Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken in overeenstemming met artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij op 5 februari 2019 hebben besloten het wijzigingsplan ‘Beeklaan Hillegom’ met identificatienummer NL.IMRO.0534.WPKalkovensbrug-VA01 vast te stellen.

Plangebied

Het plangebied betreft de locatie Beeklaan bezuiden 69 in Hillegom.

Inhoud plan

De eigenaar van de locatie Beeklaan bezuiden 69, heeft het initiatief genomen om op deze locatie 3 vrijstaande woningen te realiseren. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van de 'wetgevingszone-wijzigingsgebied', die is opgenomen in het bestemmingsplan 'Kalkovensbrug, ongenummerd bezuiden nr 69 en Pastoorslaan 108a, 120 ,122 ,124'. Het wijzigingsgebied houdt in dat de bestemming 'agrarisch- bollenzone 2' door het college van burgemeester en wethouders kan worden omgezet naar een woonbestemming met maximaal 3 vrijstaande woningen. Het wijzigingsplan voldoet aan de voorwaarden die opgenomen zijn voor dit wijzigingsgebied in het bestemmingsplan Kalkovensbrug. Omdat de woningen in het werkingsgebied van de Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (het buitengebied) komen, worden het 3 GOM woningen. Hiervoor koopt de eigenaar 3 bouwtitels bij de GOM.

Ter inzage

Het wijzigingsplan ligt vanaf 14 februari t/m 27 maart 2019 ter inzage.

Inzien

U kunt het wijzigingsplan inzien op het Gemeentekantoor in Hillegom, Hoofdstraat 115, 2181 EC Hillegom.

De digitale versie van dit wijzigingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0534.WPKalkovensbrug-VA01 

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kunnen belanghebbenden gedurende de periode van 14 februari t/m 27 maart 2019 beroep instellen bij:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met E. Kraay van het Domein Ruimte via telefoonnummer 14-0252 of via de e-mail: e.kraay@hltsamen.nl.

 

Naar boven