Kennisgeving bestemmingsplan ‘Laarderweg 40A’ vastgesteld

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat de gemeenteraad van Eemnes op 28 januari 2019 het bestemmingsplan ‘Laarderweg 40A’ heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft het kenmerk NL.IMRO.0317.BPLaarderweg40A-Va01.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op de plek van de grote bakstenen schuur aan de Laarderweg 40 een nieuwe woning te bouwen. De voorgevel van de nieuwe woning komt in dezelfde lijn te staan als de voorgevel van de grote bakstenen schuur.

Ter inzage legging

Het bestemmingsplan Laarderweg 40 A ligt vanaf  8 februari 2019 tot en met 21 maart 2019 ter inzage en kan worden ingezien in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. Inzage kan uitsluitend op afspraak, telefoonnummer 14 035. Tevens kunt u het bestemmingsplan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA,’s-Gravenhage door een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad in te dienen.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten moet een voorlopige voorziening aangevraagd worden, indien er sprake is van onverwijlde spoed. Een verzoek hiertoe kan worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA,’s-Gravenhage.

In werking treding

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort tot het moment waarop op het verzoek is beslist.

Eemnes, 8 februari 2019

Naar boven