Kweekerslaan 21 Santpoort-Noord Verleende omgevingsvergunning – uitgebreide procedure

Logo Velsen

 

Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor: Santpoort-NoordKweekerslaan 21, gebruik van een bestaand gebouw als aula voor uitvaartdiensten en de legalisatie van een pad (16/12/2019) 22062-2016

De omgevingsvergunning, de verklaringen van geen bedenkingen en de bijhorende stukken liggen met ingang van 27 december 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. Tevens zijn de besluiten in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder: NL.IMRO.0453.OM0036KWEEKERSLAA1-R001

BeroepOp grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp omgevingsvergunning, en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, een gemotiveerd beroepschrift indienen.

Het beroepschrift tegen dit besluit dient te zijn ingediend binnen een termijn van zes weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Tevens kunnen zij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat ook beroep is ingesteld.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven