KENNISGEVING ONTWERPBESLUIT VOOR HET REALISEREN VAN EEN ZONNEPARK OP PERCELEN NABIJ BEDRIJVENTERREIN DE WIJPER EN DE A58 IN HEERLE 

Logo Roosendaal

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal is voornemens om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten ‘Het bouwen van een bouwwerk’, ‘Het uitvoeren van werk of werkzaamheden’ en ‘Handelen in strijd met de regels van de Ruimtelijke Ordening’ ten behoeve van het realiseren van zonnepark ‘De Melkbussen’ op percelen nabij bedrijventerrein De Wijper en de snelweg A58 in Heerle, kadastraal bekend als gemeente Wouw, sectie P, perceelnummers 823, 826,1218, 1305 en 1306. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2018WB0442.

Het planvoornemen is het realiseren van een zonnepark op percelen gelegen nabij bedrijventerrein De Wijper en de snelweg A58 in Heerle, met daarbij behorende zonnepanelen, transformatorhuizen, inkoopstations, cameramasten, paden, hekwerken en poorten. De planologische afwijking ziet toe op het mogelijk maken van dit bouwplan.

Terinzagelegging

De ingediende aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van maandag 30 december 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en ‘s-middags op afspraak.

De stukken met IMRO-codering : NL.IMRO.1674.1219ZONNEPAHEERLE-0201 zijn tevens digitaal in te zien op onze website www.roosendaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. de heer M. van Leeuwen, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal onder vermelding van registratienummer 1110001. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met genoemde contactpersoon.

Indien zienswijzen worden ingediend, vindt op woensdag 19 februari 2019 om 19.00 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Nadere informatie

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, de heer M. van Leeuwen, telefoonnummer 140165, email: bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘zienswijze zonnepark De Melkbussen in Roosendaal’ t.a.v. de heer M. van Leeuwen’ met correspondentienummer 1110001.

Roosendaal, 27 december 2019

Naar boven