Verleende omgevingsvergunning en beschikking hogere grenswaarden voor Dedemsweg 18/20 in Dalfsen

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het toekennen van een woonbestemming aan het perceel Dedemsweg 18/20 in Dalfsen, het splitsen van de woning in twee zelfstandige woningen en het toestaan van caravanstalling in een vrijkomende agrarische schuur.

U kunt de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken van 24 december 2019 tot en met 5 februari 2020 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen.

Ook kunt u de verleende omgevingsvergunning inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmBDedemsweg18en20-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Beschikking hogere grenswaarde voor Dedemsweg 18/20 in Dalfsen

Tegelijkligt tevens bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis in Dalfsen ter inzage de beschikking voor het vaststellen van hogere grenswaarde als bedoeld in de Wet geluidhinder voor de woningen aan de Dedemsweg 18/20 in Dalfsen.

Omdat de geluidsbelasting van deze woningen boven de voorkeursgrenswaarde van het wegverkeersgeluid ligt, is er hogere grenswaarde nodig als bedoeld in de Wet geluidhinder.

 

Instellen beroep

Tijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook kunt u digitaal beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (alleen met een DigiD).

Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege een spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

Naar boven