Ontwerpbestemmingsplan (gewijzigd) "Burgemeester Lindersweg 7"

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend:

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan "Burgemeester Lindersweg 7" met identificatienummer NL.IMRO.1724.BPUblw0062-ONTW ligt met ingang van dinsdag 24 december 2019 gedurende zes weken opnieuw voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Het opnieuw ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen daarvan kunnen op afspraak worden ingezien. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevr. D. Nas via telefoonnummer 0497-551455. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het ontwerpbestemmingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan Burgemeester Lindersweg 7 voorziet in het wijzigen van de agrarische functie van het perceel naar een functie recreatie ten behoeve van realisatie van een Bed & Breakfast en een minicamping. In april/mei 2019 heeft dit ontwerpbestemmingsplan reeds ter inzage gelegen. Er is gebleken dat voorafgaand aan de inzagetermijn van het ontwerpbestemmingsplan geen beoordelingsbesluit genomen is in het kader van afwegingen over een milieueffectrapportage. Dit MER-beoordelingsbesluit is inmiddels genomen. De conclusies zijn in het ontwerpbestemmingsplan beschreven, waarbij het plan ook op enkele andere punten is aangepast. Het ontwerpbestemmingsplan wordt daarom opnieuw voor eenieder ter inzage gelegd. Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit ontwerpbestemmingsplan worden verkregen.

Zienswijzen

Iedereen kan met ingang van dinsdag 24 december 2019 t/m maandag 3 februari 2020 schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Bergeijk, Postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met mevr. D. Nas op telefoonnummer 0497-551455. Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden gemaakt.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven