Vastgesteld wijzigingsplan Noorderbrug 5, Obdam

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 3 december 2019 het wijzigingsplan Noorderbrug 5, Obdam ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp hebben vastgesteld.

Inhoud

Met het wijzigingsplan wordt de vorm van het bouwvlak van het ter plekke gevestigde agrarische bedrijf gewijzigd. De wijziging is noodzakelijk voor het realiseren van huisvesting voor tijdelijke werknemers aan de voorzijde van het perceel.Ter inzageHet vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van 27 december 2019  tot en met 6 februari 2020 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het vaststellingsbesluit en wijzigingsplan zijn digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLG2Noorderbrug5-va01.

Beroepsmogelijkheden

Belanghebbenden die zijnswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen geen zienswijzen te hebben kunnen indienen, kunnen binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

De Goorn 24 december 2019

Burgemeester en wethouders van Koggenland,

Naar boven