Lage Zegstraat 17, Zegge

Logo Rucphen

Ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Lage Zegstraat 17 te Zegge (correctieve herziening)’

Kennisgeving terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Lage Zegstraat 17 te Zegge (correctieve herziening)’.

 

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Lage Zegstraat 17 te Zegge (correctieve herziening)’ ter inzage wordt gelegd.

Doel van het wijzigingsplan

Het plan is een zogenaamde correctieve herziening op een onherroepelijk wijzigingsplan, waarmee het bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’ reeds gewijzigd is. De correctieve herziening voorziet in de wijziging van een opgetreden omissie van de opname van een verkeerde vorm van het bouwvlak op het genoemde perceel. Naast de correcte opname van het gewenste bouwvlak wijzigde ten opzichte van het onherroepelijke wijzigingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012, wijzigingsplan Lage Zegstraat 17 te Zegge’ niets.

Terinzagelegging

De correctieve herziening van het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 2 januari 2020 gedurende een termijn van zes weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. De digitale versie van het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (plan identificatie nummer: NL.IMRO.0840.9000BW017COR).

Zienswijze

Tegen de correctieve herziening van het ontwerpwijzigingsplan kan een ieder gedurende bovenvermelde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke reacties dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (0165-349500).

Vooruitblik procedure

Na de zienswijzenperiode neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit over de vaststelling van het wijzigingsplan. Hierna kan uiteindelijk nog beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Rucphen, 26 december 2019

Naar boven