Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van één vrijstaande woning aan de Veldmate 19B te Dinxperlo.

Logo Aalten

Er is een plan ingediend voor het bouwen van een vrijstaande woning op de locatie Veldmate 19B te Dinxperlo.

Het college wil -gezien de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing meewerken aan dit plan en met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht afwijken van het bestemmingsplan. De gemeenteraad heeft voor dit project op 17 december 2019 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Inzien

Met ingang van maandag 30 december 2019 ligt het ontwerpbesluit met bijlagen gedurende zes weken ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.OV00023-ON01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Wonen en bouwen/Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ´zienswijze omgevingsvergunning Veldmate 19B, bouw vrijstaande woning´.

Informatie

Wilt u ondersteuning bij het inzien van de omgevingsvergunning op www.ruimtelijkeplannen.nl of hebt u andere vragen? Neem dan contact op met de gemeente via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

 

Naar boven