Ontwerp omgevingsvergunning slootdemping en watercompensatie Hyacinthenlaan 2 Hillegom

Logo Hillegom

Burgemeester en wethouders van gemeente Hillegom maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10, en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de ontwerp omgevingsvergunning voor het dempen van een sloot en het compenseren van oppervlaktewater ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft het gebied gelegen tussen en achter Hyacinthenlaan 2 en Leidsestraat 170 in Hillegom, kadastraal bekend als Hillegom, sectie D, onder nummers 2469, 3193, 3218, 3298, 3350 (deels).

Inhoud plan

De op 21 december 2018 ingediende aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op het dempen van een sloot. Als gevolg van het dempen wordt eenzelfde hoeveelheid nieuw oppervlaktewater gerealiseerd.

Op grond van voorliggende ruimtelijke onderbouwing voor het plan, die onderdeel uitmaakt van de aanvraag omgevingsvergunning, is er sprake van een goede ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken liggen van 25 december 2019 tot en met 5 februari 2020 voor een ieder ter inzage.

Inzien U kunt de ontwerpvergunning met bijbehorende stukken inzien bij de gemeentewinkel op het gemeentehuis, Hoofdstraat 115 te Hillegom. De stukken zijn tevens in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.hillegom.nl.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180AA Hillegom, tel. 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Hillegom, via mailadres gemeente@hillegom.nl .

Wij verzoeken u vriendelijk om bij het indienen van uw zienswijze het volgende OLO-nummer te vermelden: 4111253.

Informatie Voor vragen en informatie over het plan kunt u contact opnemen met Dirk Schaap van domein Ruimtelijke Ontwikkeling of Ron van Dorp van domein Publieksservice, via telefoonnummer 14 0252 of via e-mail: d.schaap@hltsamen.nl en r.vandorp@hltsamen.nl.

 

Naar boven