Omgevingsvergunning voor de bouw van een t ondergrondse ruimte aan het Hogereinde Noord 29 te Ouderkerk aan de Amstel

Logo Ouder-Amstel

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van een ondergrondse ruimte aan net Hogereinde Noord 29 te  Ouderkerk aan de Amstel. Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan voor dit perceel (bestemmingsplan Buitengebied Noord), aangezien de ruimte op gronden buiten het bouwvlak met de bestemming “Verkeer” is geprojecteerd. Vanwege strijd met het geldende bestemmingsplan “Buitengebied Noord” kan het bouwplan alleen met een afwijkingsprocedure op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht worden gerealiseerd.

Uit een oogpunt van een goede ruimtelijke ordening bestaan er geen bezwaren tegen dit bouwplan. Bij besluit van 17 december 2019 hebben burgemeester en wethouders in principe ingestemd met dit bouwplan.

Ter inzagelegging:

De ontwerp-omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 27 december 2019 tot en met 6 februari 2020 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Ouder-Amstel, Vondelstraat 1 te Ouderkerk aan de Amstel (openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag 08.00-17.00 uur, woensdag 08.00-19.30 uur en vrijdag 08.00-16.00 uur)

Reageren

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze indienen op de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Ouder-Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel.

De stukken zijn tevens beschikbaar op www.ouder-amstel.nl onder het kopje “Publicaties” en op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID: NL.IMRO.0437.OvHEN29-0001)

 

Ouder-Amsatel, 24 decejmber 2019

Naar boven