Ontwerpbestemmingsplan Hoofddorp Kruisweg 583 en 631

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hoofddorp Kruisweg 583 en 631 met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGdhkkrsw583en631-B001 ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Dit bestemmingsplan bevat de juridisch-planologische regeling voor twee hotels aan de Kruisweg 583 en 631 te Hoofddorp, in plaats van de kantoorruimten die daar nu staan.

 

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u op internet bekijken. Alle stukken staan op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente www.haarlemmermeer.nl/ro.

De stukken liggen ook ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp, Raadhuisplein 1. Het raadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Op afspraak kunt u de stukken inzien. Een afspraak hiervoor maakt u via 0900-1852.

De terinzagelegging begint op 20 december 2019 en duurt zes weken.

Zienswijzen 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dat kan schriftelijk, mondeling of digitaal.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit op afspraak in het raadhuis in Hoofddorp (zie hiervoor voor het adres en de openingstijden).

Digitaal kan dit met behulp van DigiD door een digitaal formulier in te vullen op deze webpagina van de website van Haarlemmermeer.

 

Naar boven