Bestemmingsplan en besluit hogere grenswaarden ‘Midwoud - Tripkouw 17’ onherroepelijk

Logo Medemblik

Op 10 oktober 2019 stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Midwoud - Tripkouw 17’ vast. Voor de ontwikkeling aan de Tripkouw 17 in Midwoud stelde het college van burgemeester en wethouders op 17 september 2019 hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder vast.

Het bestemmingsplan en het besluit hogere grenswaarden ‘Midwoud - Tripkouw 17’ maken de bouw van twee woningen mogelijk aan de Tripkouw 17 in Midwoud. Het besluit hogere grenswaarden is nodig omdat niet kan worden voldaan aan de voorkeurgrenswaarde voor het geluid van de weg de Tripkouw. De geluidsbelasting blijft wel binnen de maximale grenswaarde van de Wet geluidhinder. Het college kan daarom een hogere waarde vaststellen.

De besluiten lagen tot 6 december 2019 ter inzage. In die periode konden belanghebbenden beroep instellen bij de Raad van State tegen de besluiten.

Tegen de besluiten is geen beroep ingesteld. Dit betekent dat het bestemmingsplan en het besluit hogere grenswaarden ‘Midwoud - Tripkouw 17’op 6 december 2019 in werking zijn getreden en onherroepelijk zijn geworden.

Naar boven