Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan voor bedrijfsgebouw Klein Frankrijk te Goes

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes maken bekend dat zij het voornemen hebben, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3°, en paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Klein Frankrijk te Goes.

Met ingang van 19 december 2019 ligt het ontwerp van de te verlenen omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage. De ontwerpbeschikking is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.OVGW08-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Met de te verlenen omgevingsvergunning wordt afgeweken van het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Goes West”. Het project heeft betrekking op het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw op een braakliggend terrein naast Klein Frankrijk 31, waar het bestemmingsplan uitsluitend een garagebedrijf toelaat.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met de heer P.J. Daniëlse via (0113) 249 809 of p.danielse@goes.nl.

Naar boven