Verleende gewijzigde omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Logo Bunschoten

Burgemeester en wethouders van Bunschoten maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, naar aanleiding van een reactieve aanwijzing, een gewijzigde omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3o Wabo.

Zevenhuizerstraat tegenover nummer 257 (inclusief het totale perceel sectie N, nummer 523; Het oprichten van een woongebouw met zorgverlening inclusief erfinrichting en het verplaatsen van een wagenloods. In het kader van het verhogen van de ruimtelijke kwaliteit zal voor in gebruik name van het woongebouw een rij knotwilgen aangeheeld worden, zal er een boomgaard en bloemrijke akkerranden gepland worden en het perceel grasland sectie N nummer 523 ingezaaid worden met klaver. Voor deze aanvraag wordt afgeweken van het bestemmingsplan;

Het gewijzigde omgevingsbesluit en bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken vanaf donderdag 19 december 2019 bij de balie van het team Omgevingsontwikkeling in het gemeentehuis. De digitale versie is in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0313.PBUV2019002-0302.

Vanaf de dag na publicatie van dit besluit staat gedurende zes weken bij de rechtbank beroep open voor:

1. Belanghebbenden die van de mogelijkheid tot het geven van zienswijzen gebruik

hebben gemaakt

2. Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit

3. Belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijzen te

hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit

4. Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die zijn aangebracht in het

besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij: De Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrechtspraak, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift verstreken is. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden een spoedeisend belang dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan er naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bunschoten, 18 december 2019

Naar boven