Omgevingsvergunning voor het realiseren en exploiteren van een zonneweide aan de Tolleane te Wijnjewoude

Logo Opsterland

 

Burgemeester en wethouders van Opsterland maken bekend dat met ingang van 19 december 2019 gedurende zes weken een ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren en exploiteren van een zonneweide aan de Tolleane te Wijnjewoude op het perceel kadastraal bekend als gemeente Lippenhuizen, sectie G, nr. 1413 (ten noorden van de voormalige rioolwaterzuivering te Wijnjewoude) met de daarbij behorende ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad ter inzage ligt.

 

Inhoud en ligging

Het ontwerp van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

Gebruik van grond/bouwwerk in strijd met het bestemmingsplan

Bouwen van een bouwwerk zonnepanelen

Werk of werkzaamheden uitvoeren

 

Het ontwerp van de omgevingsvergunning betreft het realiseren en exploiteren van een zonneweide aan de Tolleane te Wijnjewoude op het perceel kadastraal bekend als gemeente Lippenhuizen, sectie G, nr. 1413.

 

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van donderdag 19 december 2019 tot en met woensdag 29 januari 2020 ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. De vergunning is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0086.17OVTolleane3A-0201.

 

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen voor wat betreft de vergunning worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 9244 ZP, Beetsterzwaag. Voor wat betreft de verklaring van geen bedenkingen kunnen deze worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 10.000, 9244 ZP, Beetsterzwaag onder vermelding van dossiernummer 20150305. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B.J. Bakker, tel. 0512-386285, e-mail: bertjan.bakker@opsterland.nl.

 

Beetsterzwaag, 18 december 2019.

Naar boven