Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Brielsedreef-Kettingdreef en ontwerpbesluit hogere waarden

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Noord, herziening Brielsedreef/Kettingdreef (NL.IMRO.0758.BP2018231010-ON02) en het ontwerpbesluit hogere waarden ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van 3 ruimte voor ruimte woningen.

 

Wet geluidhinder

Voor het onderhavige plan is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Hierbij is gebleken dat op enkele gevels de voorkeursgrenswaarden worden overschreden. Hiervan kan ontheffing worden verleend en is een ontwerpbesluit hogere waarden opgesteld welk besluit eveneens tegelijk met het ontwerpplan ter inzage ligt.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden (bijlage 7 bij de toelichting op het bestemmingsplan) kunt u van 19 december 2019 tot en met 29 januari 2020 digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Van 19 december 2019 tot en met 29 januari 2020 kunt u digitaal uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarden naar voren brengen.

 

U kunt een schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Deze stuurt u naar de Gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

 

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarden kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda.

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl of bel 14 076

Naar boven