Besluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder Complex De Zeven Wonderen aan de Muiderstraatweg te Diemen

Logo Diemen

Het college van burgemeester en wethouders van Diemen heeft op 29 januari 2019 hogere waarden Wet geluidhinder vastgesteld voor het complex De Zeven Wonderen aan de Muiderstraatweg/Nicolaas Lublinkstraat te Diemen. Het besluit voorziet in het verlenen van hogere waarden voor de woningen Muiderstraatweg 24 tot en met 47B en de woningen Nicolaas Lublinkstraat 1 tot en met 3B te Diemen.

Voor het realiseren van de woningen in het nieuwbouwcomplex De Zeven Wonderen is in 1988 een besluit hogere grenswaarden Wet Geluidhinder vastgesteld. Uit herberekening ter voorbereiding van de reconstructie van de Muiderstraatweg (project Oost-Westas) blijkt dat deze waarden te laag zijn vastgesteld. Op basis van de herberekening worden nieuwe hogere waarden vastgesteld voor deze woningen.

Het besluit ligt van 8 februari tot en met 21 maart 2019 ter inzage in het gemeentehuis bij de balie.

Met ingang van 9 februari tot en met 22 maart 2019 kunnen belanghebbenden tegen deze besluiten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijze niet in staat is geweest tot het indienen van een zienswijze tegen het ontwerpbesluit;

  • -

    een belanghebbende die bedenkingen heeft tegen een wijziging van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Naar boven