Kennisgeving ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide procedure)

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Vlietskade 29, 4205 NG Gorinchem (ingekomen 13/06 ‘19). Het oprichten van een kleinschalige veehouderij met winkel.

  • 1.

    Activiteit handelen in strijd met het bestemmingsplan.

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 18 december 2019 tot en met dinsdag 28 januari 2020 ter inzage in de infohoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in deze periode elke werkdag tijdens de openingstijden in te zien (Let op de gewijzigde openingstijden rond de feestdagen). Tijdens de periode van ter inzage legging kan door een ieder schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, postbus 108, 4200 AC Gorinchem. In deze periode kan door een ieder ook mondeling zienswijzen worden ingebracht of in persoon kenbaar worden gemaakt. U kunt hierover een afspraak maken met het Team Stadsontwikkeling.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Gorinchem, 17 december 2019

Naar boven