Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Sint-Oedenrode, Nijnselseweg 26

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 4 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan Buitengebied Sint-Oedenrode, Nijnselseweg 26, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 7 november 2019 gewijzigd is vastgesteld. Het plan ligt met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken (van 17 december 2019 tot 28 januari 2020) voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan Buitengebied Sint-Oedenrode, Nijnselseweg 26 elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000BP0092018P-VG01.

Omschrijving bestemmingsplan

Aan de Nijnselseweg 26 te Sint-Oedenrode is één van de twee distributiecentra van Baby-Dump gevestigd. Baby-Dump heeft het voornemen om haar distributieve- en kantooractiviteiten te concentreren op de bedrijfslocatie aan de Nijnselseweg 26. Hiervoor wordt de huidige bedrijfsbebouwing uitgebreid. Deze uitbreiding bestaat uit het oprichten van een nieuwe bedrijfshal van circa 6.000 m2 (twee bouwlagen) in aansluiting op de bestaande bedrijfshallen en een uitbreiding van de kantoorruime met circa 1.200 m2 verdeeld over 2 bouwlagen.

Wijziging

Door de aanpassing van de landschappelijke inrichting, die in de planregels is opgenomen, is het plan gewijzigd. Ook de waterparagraaf behorend, bij de toelichting, is hierop aangepast.

Beroep

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen. Tot deze categorie worden gerekend belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.  

    Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

Algemene informatie

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met het atelier Gebiedsontwikkeling en planologie van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 16 december 2019

Naar boven