Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het slopen van het bestaande pand en het bouwen van een complex van drie gebouwen aan de Kerkstraat 17-19 in Winsum.

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland (B&W) maken bekend dat zij het voornemen hebben om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het slopen van de bestaande bebouwing en het bouwen van een complex van drie gebouwen met in totaal 15 appartementen aan de locatie Kerkstraat 17-19 in Winsum. Op grond van artikel 2.9.2, derde lid, van de Omgevingsverordening van de provincie Groningen is een verklaring van geen bedenkingen vereist van Gedeputeerde Staten (GS) vanwege de sloop van een karakteristiek gebouw. De ‘ontwerp verklaring van geen bedenkingen’ is door GS afgegeven en maakt onderdeel uit van dit besluit.

Inzien

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 december 2019 gedurende 6 weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Uithuizen, Hoofdstraat-West 1. Als u de stukken wilt inzien, maak dan een afspraak via 088-3458888.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit en/of de ontwerp verklaring van geen bedenkingen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar burgemeester en wethouders van de gemeente Het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen. Als de zienswijze betrekking heeft op de ontwerp verklaring van geen bedenkingen zal B&W deze zienswijze onverwijld doorzenden naar GS.

Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam, adres en datum. Uw zienswijze dient verder te vermelden tegen welk besluit die is gericht en dient de redenen daarvoor te bevatten.

 

Naar boven