Bekendmaking watervergunning grondwateronttrekking bouw Maasdeltatunnel, Inspectie Leefomgeving en Transport

Waterwet

De Inspectie Leefomgeving en Transport namens de Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het besluit om positief te beschikken op de aanvraag van een watervergunning voor de onttrekking van grondwater ten behoeve van de realisatie van de Maasdeltatunnel ter plaatse van de noordoever van Het Scheur.

Ter inzage legging

Het besluit, de aanvraag en de kennisgeving liggen van 20 december 2019 tot en met 30 januari 2020 – gedurende 6 weken na publicatie in de Staatscourant – tijdens kantooruren ter inzage (alleen op afspraak met de afdeling vergunningverlening, team Leefomgeving, Bedrijven en Infra via het telefoonnummer 088 489 0000 in te zien) op het volgende adres:

Inspectie Leefomgeving en Transport;

Graadt van Roggenweg 500;

3531 AH, Utrecht.

Hoe kunt u Bezwaar indienen?

Belanghebbenden kunnen tegen deze beschikking bezwaar maken door het indienen van een bezwaarschrift. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan de Inspectie Leefomgeving en Transport, ter attentie van Juridische Zaken, Postbus 16191, 2500 BD te Den Haag.

Gelieve duidelijk te vermelden dat het een bezwaarschrift betreft.

De termijn waarbinnen het bezwaarschrift kan worden ingediend bedraagt zes weken na de dag waarop het besluit bekend is gemaakt (20 december 2019).

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten:

  • a. de naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • d. het zaaknummer van het besluit: 400059;

  • e. de grond(en) van het bezwaar.

Het niet voldoen aan deze eisen kan leiden tot niet-ontvankelijkheid van het bezwaarschrift.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met het Meld en Informatie Centrum van de ILT, telefoonnummer 088 489 0000.

Naar boven