Besluit watervergunning verbreden Nelson Mandelabrug, Utrecht, Rijkswaterstaat

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:41 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het positief beschikken op de aanvraag van de gemeente Utrecht voor een vergunning op grond van artikel 6.5, sub c van de Waterwet.

De aanvraag ziet toe op het verbreden van de Nelson Mandelabrug ten behoeve van een busbaan en het realiseren van een fietsonderdoorgang. De werkzaamheden zullen plaatsvinden bij het Merwedekanaal ter hoogte van km 37.900 (het kruispunt van de Kanaalweg en de Nelson Mandelabrug).

Terinzagelegging

De beschikking, alsmede de ter zake zijnde stukken, liggen vanaf donderdag 19 december 2019 tot en met donderdag 30 januari 2020 tijdens kantooruren ter inzage op het volgende adres:

  • Rijkswaterstaat Midden Nederland, Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht.

Bezwaar

Tegen bovengenoemd besluit kan binnen zes weken na bekendmaking door belanghebbenden, ingevolge de hoofdstukken 6 en 7 van de Algemene wet bestuursrecht, bezwaar worden ingesteld bij Rijkswaterstaat Midden Nederland, afdeling Werkenpakket, postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en dient op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht tenminste het volgende te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van de beschikking, waarop het verzoek is gericht, in ieder geval de vermelding van het bestuursorgaan dat de beschikking heeft afgegeven en zo mogelijk datum en kenmerk van de beschikking;

  • d. de gronden van het bezwaar.

Indien het bezwaar in een vreemde taal is gesteld en een vertaling voor een goede behandeling van het bezwaar noodzakelijk is, dient de indiener zorg te dragen voor een vertaling.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer W. Ganesh (afdeling vergunningverlening) van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 06 - 11 84 2479.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, wnd. hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland, H. Barske

Naar boven