Hollands Kroon - week 50 – Herstelbesluit Verleende uitgebreide omgevingsvergunning voor het aanpassen van het leidingtracé ten behoeve van de ondergrondse 150 kV-leiding op drie plaatsen in Hollands Kroon

Logo Hollands Kroon

Besluit genomen door : college van burgemeester en wethouders

 

Grondslag : buitenplanse afwijking artikel 2.12, lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

 

Onderwerp : Uitgebreide omgevingsvergunning handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

 

Plangebied : Nabij Molenvaart 543 en nabij Molenvaart 256 in Anna Paulowna en nabij Kooltuinenweg 7 in Slootdorp

 

Doel plan : het aanpassen van het 150 kV-leidingtracé ten opzichte van het vastgestelde Provinciale inpassingsplan

 

Zaaknummer : Z-213601

 

Datum besluit: 10 december 2019

 

Ter inzage 

De stukken liggen met ingang van 15 december 2019 gedurende zes weken ter inzage. Wilt u meer informatie? Kunt u mailen naar vergunningen@hollandskroon.nl of bellen naar telefoonnummer 088 – 321 5000.

 De stukken zijn als volgt digitaal raadpleegbaar en beschikbaar:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1911.OVAfwijkingPIP01-va01

 

Inwerkingtreding omgevingsvergunning  

Deze omgevingsvergunning treedt, conform artikel 6.2 Wabo, terstond na de bekendmaking in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening.

 

Beroep

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken, binnen de termijn van ter inzage legging, beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Voorlopige voorziening

De omgevingsvergunning treedt, op grond van toepassing van artikel 6.2, Wet algemene bepaling

omgevingsrecht, terstond na bekendmaking in werking. Als u vindt dat, zolang nog niet op uw beroepschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Haarlem een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, kan de inwerkingtreding na gelang de uitspraak alsnog opgeschort worden.

Kosten

Aan het instellen van beroep en het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

Naar boven