Bestemmingsplannen onherroepelijk

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn geworden.

 

Bestemmingsplan Landgoed de Emsterhof, plattelandswoning

(plan-ID: NL.IMRO.0232.BG074LgEmsthPlatwo-VBP1).

Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in het planologisch mogelijk maken van reguliere bewoning van de 2e bedrijfswoning op Landgoed de Emsterhof.

Het vastgestelde bestemmingsplan heeft met ingang van 9 oktober 2019 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen beroepen ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 21 november 2019 onherroepelijk geworden.

 

Wijzigingsplan Jagtlustweg 17 Epe

(plan-ID: NL.IMRO.0232.BG075jagtlustweg17-VWP1).

Het vastgestelde wijzigingsplan beschrijft de juridisch-planologische regeling om de bestemming van het perceel aan de Jagtlustweg 17 in Epe te wijzigen van Agrarisch naar Wonen. Het vastgestelde bestemmingsplan heeft met ingang van 9 oktober 2019 zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan zijn geen beroepen ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 21 november 2019 onherroepelijk geworden.

 

Ter inzage

U kunt de onherroepelijke bestemmingsplannen inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven. 

De onherroepelijke bestemmingsplannen liggen op afspraak permanent voor een ieder ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. De bestemmingsplannen zijn ook in te zien via www.epe.nl onder Bouwen en Wonen.

Naar boven